Alleen de lekkerste shakes komen uit een professionele milkshake machine

De lekkerste milkshakes voor jouw horecaonderneming? Die maak je toch zeker zelf met je eigen milkshake machine? De beste shakes maak je door een mix van vers fruit, zuivel en ijs. Deze combinatie geeft iedere milkshake een heerlijke volle en authentieke smaak. Welke smaak jouw gast ook wil hebben, de variatiemogelijkheden zijn eindeloos. Gooi de smaken in de milkshake machine, laat de machine zijn werk doen en jij serveert een heerlijke shake!

 

Werking van de mixer

Een milkshakemixer kan door de spilmixer met precisiemotor alle ingrediënten goed door elkaar mixen door minimale vibraties toe te passen. De mixer is een veilig en efficiënt apparaat. De verschillende snelheden zijn makkelijk in te stellen en gaat pas werken als de beker de schakelaar aanklikt in het geleidingssysteem.

 

Capaciteit van een milkshake machine

Het is afhankelijk van het model en het vermogen van een milkshake machine, hoeveel milkshakes er per uur kunnen worden gemaakt. De milkshakes worden beter opgeklopt als er meer vermogen is. Wil je meerdere milkshakes tegelijkertijd maken? Dan is een milkshake machine met 1,2 of zelfs 3 mixers een goede optie. Ook wil je dat je milkshake dik en romig is, de snelheid van jouw machine zorgt voor de juiste dikte. Daarnaast is een krachtige motor van belang. Hoe krachtiger de motor is, des te sneller en lekkerder is de milkshake.

 

Hygiënisch en duurzaam

Naast superlekkere milkshakes is hygiëne een essentieel punt in de horeca. De machines zijn gemaakt van RVS. Dit is het beste materiaal om te zorgen voor de juiste hygiëne. Deze roest niet, vlekt niet, is makkelijk om schoon te houden en houdt jouw product langer koud. Veel milkshake machines hebben delen van kunststof en RVS. Machines die volledig gemaakt zijn van RVS zijn kwalitatief beter en maken ook betere milkshakes.

 

Wat voor horeca- ondernemingen hebben een milkshake machine?

Waar zie je milkshake machines?

Milkshakes zijn hot, alle smaken die er zijn en kleuren. Voor kinderen is een milkshake een ware traktatie. De machines zijn in veel soorten uitvoeringen en maten beschikbaar.

  • Grote krachtige machines van RVS, de vraag in een snackbar naar een milkshake is groot.
  • Niets zo lekker als een koude milkshake op een warme dag.
  • Shakes op basis van eiwitten i.p.v. softijs. Een gezond alternatief!
  • Een kleine barmixer of tafelmodel aantrekkelijk voor het oog en niet meer weg te denken.

Welke milkshake machine kies jij?

De keuze om een milkshake machine aan te schaffen is een goede investering. Het is belangrijk om te weten wat je denkt nodig te hebben. Hoeveel milkshakes zul je in een uur verkopen? Staat de machine op een centraal punt en moet het hierdoor een lust voor het oog zijn?

Allemaal vragen die een passend antwoord nodig hebben om de machine aan te schaffen. Kijk goed rond om te zien wat er allemaal beschikbaar is, laat je informeren en inspireren in een showroom of ga naar HorecaTraders.com!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *