Bevorder de celgroei met een PRP behandeling

PRP behandeling staat voor plaatjes rijk plasma. Dit is bloed met een hogere concentratie aan bloedplaatjes. Deze bevorderen de genezing van bijvoorbeeld verwondingen of ander letsel omdat ze ervoor zorgen dat de doorbloeding wordt versneld. Omdat de doorbloeding sneller gaat, zal de wond sneller helen. Met een PRP behandeling wordt het eigen bloed gebruikt en geïnjecteerd bij bijvoorbeeld spieren die letsel hebben opgelopen. Maar denk ook aan pezen en gewrichten die het zwaar te verduren hebben gehad. Dit zijn voornamelijk voor medische doeleinden, dus vanwege pijn. Maar een PRP behandeling kan ook worden ingezet voor de bevordering van de groei van je haar of de kwaliteit van je huid. Het wordt ook wel een vampire facelift genoemd en kan er een beetje eng uitzien, maar dit is het totaal niet. Voor velen wordt het ook gezien als iets geweldigs, want bij bijvoorbeeld fillers wordt er gebruik gemaakt van stoffen die niet in je lichaam thuis horen.

Gebruik van lichaamseigen stoffen

Omdat het bloed van je eigen lichaam wordt afgenomen, zijn er geen risico’s die opgelopen kunnen worden in het proces wat bijvoorbeeld wel kan bij botox of fillers. Deze stoffen zijn niet van jezelf en zijn niet natuurlijk. Het bloed wat wordt afgenomen bij een PRP behandeling wordt alleen geschud zodat er lagen ontstaan, dan wordt een specifieke laag weer terug geïnjecteerd op een bepaalde plaats. Het enige nadeel kan zijn omdat het je eigen bloed is, dat er weinig resultaten worden ervaren omdat je bloed bijvoorbeeld niet de juiste eigenschappen bevat die je wilt hebben om bepaalde doelen te behalen.

PRP behandeling bij haaruitval

Iedereen kan last krijgen van haaruitval, kale plekken of verdund haar. Het is niet fijn om ineens minder haar te hebben, maar er zijn wel een aantal behandelingen die je kunt ondergaan om dit tegen te gaan. Een PRP behandeling kan ervoor zorgen dat de bloedcirculatie wordt gestimuleerd in bijvoorbeeld je hoofdhuid zodat de groei van je haar bevordert kan worden. Het plasma van het bloed zorgen voor dat er meer collageen en elastine wordt aangemaakt. Deze twee stoffen in je lichaam zorgen voor de flexibiliteit en vitaliteit van je huid. Wanneer een PRP behandeling wordt uitgevoerd wordt de huid opgefrist en kunnen eventueel fijne lijntjes worden tegengegaan. De huid krijgt een enorme boost en zal er dus stralender uitzien, maar ook meer gehydrateerd en steviger. Je kunt op deze manier op een makkelijke en natuurlijke manier zonder verdovingen je huid een power up geven. Er zijn veel behandelplekken in Nederland waar je dit kunt laten doen.

Een boost aan je zelfverzekerdheid

Sommige mensen hebben een erg uitgedroogde huid en voelen zich hier onzeker over, de ander wilt gewoon net even een boost zodat de huid iets stralender oogt. Met zo’n PRP behandeling van TransHair kun je dit snel en effectief doen, een maskertje opdoen is hydraterend maar een behandeling zoals deze geeft meer langdurige resultaten. Naast zulke behandelingen is het op peil houden van je gezondheid essentieel om een gezonde huid te behouden zodat je die stralende huid kunt blijven bewonderen in de spiegel of wanneer je een foto van jezelf terug ziet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *