Hoe kun je het beste labels printen?

Als je een webwinkel hebt of over een groot magazijn beschikt, dan is het belangrijk om te weten hoe je labels het beste kunt printen. Een webwinkel moet dagelijks nieuwe verzendlabels printen en een magazijn moet wekelijks nieuwe producten van een label voorzien. Als je ook wilt weten hoe je dit het beste kunt aanpakken, dan is het aan te raden om dit artikel te lezen!

 

Labels uitprinten met A4 labelvellen 

Je kunt via het internet ook A4-formaat labelvellen aanschaffen. Dit kun je goed gebruiken voor het afdrukken van nieuwe labels, maar hier zitten ook nadelen aan verbonden. De labels kunnen bijvoorbeeld vast komen te zitten in de printer en ook moet je de instellingen van de printer elke keer aanpassen. Een zwart-wit laserprinter kopen die geschikt is voor het printen van labels is daarom een verstandige keuze. Dit is een thermische printer die geen inkt nodig heeft voor het printen van labels. Dat is erg fijn, want inkt is zeer prijzig en hierdoor is het dus mogelijk om aardig veel geld te besparen. 

 

Schaf een labelprinter aan 

Het printen van labels kun je het beste doen met een labelprinter. Een labelprinter is immers gemaakt voor het printen van labels. Een van de voordelen van een labelprinter, is dat je verschillende soorten labels uit kan printen. Je kunt bijvoorbeeld nieuwe productlabels, verzendlabels en barcodes uit kunnen printen. Een labelprinter kun je het beste online aanschaffen bij een Nederlandse webwinkel. Je krijgt hierdoor een beter beeld bij de functies van een labelprinter, maar ook heb je de keuze uit een ruim assortiment aan labelprinters. 

 

Wat kost zo’n printer?

Als je een printer wilt aanschaffen die geschikt is voor het uitprinten van verschillende soorten labels, dan wil je natuurlijk ook weten wat zo’n printer gaat kosten. Wat zo’n printer precies kost, is afhankelijk van het merk en het soort printer. Zo zijn labelprinters over het algemeen goedkoper dan een zwart-wit laserprinter. Een labelprinter kun je al voor enkele tientallen euro’s aanschaffen, terwijl een zwart-wit laserprinter vaak al meer dan duizend euro kost. Veel ondernemers die een zwart-wit laserprinter aan willen schaffen, kiezen er daarom voor om een refurbished zwart-wit laserprinter aan te schaffen. Deze printers zijn niet alleen goedkoper, maar ook verkeren deze printers vaak in nieuwstaat.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.