Kinderbed met lades: netjes en ruimtebesparend

Een bed voor jouw kind neemt veel ruimte in beslag in de kamer en je zal ook veel op moeten kunnen bergen, dus dan is een kinderbed met lades ideaal. Je bespaart een hoop ruimte door spullen op te bergen in de lades. Dit scheelt oppervlakte die je anders zou gebruiken voor een kast. Hier kan speelgoed, vrije tijd spulletjes en kleding bijvoorbeeld in opgeborgen worden waardoor de kamer zeer netjes is en net zo ruimtelijk. De lades kunnen ook gemaakt zijn voor het uitschuiven van een logeerbed. Dit is zeer handig als er vriendjes of vriendinnetjes blijven slapen. Meer weten over het kinderbed met lades? Je leest hier alles wat je moet weten.

Hoe ziet het kinderbed met lades eruit?

Het kinderbed met lades is van hout en dat is fijn materiaal voor een kinderbed. Hout houdt namelijk warmte vast en dat straalt de kamer dan ook uit. Jouw kind zal dit onbewust als zeer prettig ervaren. Er zijn verschillende exemplaren, maar over het algemeen ziet het bed er op het eerste gezicht uit als een éénpersoonsbed en aan de onderkant kan je een lade uitschuiven. Deze lade kan dienen als opbergruimte, maar ook als logeerbed. Het kinderbed met lades ziet er stevig uit en dat is deze ook zeker.

De voordelen van een kinderbed met lades

Ten eerste is het een groot voordeel dat het kinderbed zorgt voor ruimtebesparing. De lades zijn ook zeer netjes waardoor de kamer er strak uitziet. Je hebt niet eens meer een kast nodig in principe en dat maakt veel ruimte vrij voor andere objecten. Er is hierdoor veel speelruimte over. Kinderen houden ook van logeerpartijtjes en dan is het handig om voorbereid te zijn. Komt er iemand logeren? Hier heb je geen werk van, want je kan het matras in de lade leggen en dan hoef je het op dat moment alleen maar uit te schuiven.

Hoe maak je de keuze?

De keuze kan je op basis van een aantal factoren maken. Je kijkt ten eerste naar de oppervlakte die je beschikbaar stelt voor het bed. Vervolgens kijk je naar het design van het bed en stem je dit af op de rest van het interieur van de kamer. Je hebt nu een aantal opties doordat je jouw voorkeuren hebt gefilterd. Je kan nu samen met je kind een kinderbed met lades uit gaan zoeken en hier dolblij mee maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *